Hils på våre tre Testify-traineer!

Denne våren har Testify startet et traineeprogram. Vi har tatt inn tre supermotiverte studenter som alle synes testing er svært interessant fagfelt:

Kristoffer Arisholm

Kristoffer er trainee i Testify og går på elektonikkingeniør-studiet ved OsloMet, der han har valgt studieretningen automatisering for å fordype seg i samspillet mellom hardware og software.

Han har en internasjonal skolegang, noe som bl.a. har gitt ham solide språkferdigheter og gjør at han er vant til å jobbe godt med folk fra alle kanter av verden.

Kristoffer ønsker å spesialisere seg innen sikkerhetstesting, og for å lære mer om software har han også programmeringsprosjekter på fritiden som involverer både backend- og frontend-utvikling.

Syver Borge Saksvik

Syver er trainee i Testify og studerer informatikk ved UiO med spesialisering innenfor programmering og systemarkitektur.

Som person er Syver utadvendt, interessert og lærenem.

Han er ikke minst også ambisiøs og svært opptatt av padling. Ved siden av studiene satser Syver nemlig også som toppidrettsutøver med mål om å bli U23-verdensmester i maratonpadling innen 2026!

Stian Martinius Tellefsen

Stian er trainee i Testify og studerer en bachelor i Anvendt datateknologi, med spesialisering innenfor programmering.

Han har generelt en dyp interesse for teknologi og hvordan det utvikles og anvendes på mange forskjellige felt. Stian er nysgjerrig og lærevillig, og begir seg gjerne ut på nye prosjekter.

Ved siden av jobb og studier er Stian en aktiv person som er svært interessert i styrketrening og fysisk helse.

Første oppdrag for de tre er å:

  • bestå ISTQB Foundation-eksamen
  • levere solide etapper på Testifys lag i Holmenkollstafetten

De er godt og vel i gang med det første punktet, og har allerede klart bestått på det andre punktet! 😀

Utover høsten vil de få fortsette med nye oppgaver for å utvikle seg innenfor fagfeltet test, samtidig som de tar fatt på neste studieår på vei til en bachelor- eller mastergrad.

Vi er veldig glade for å ha dere med som en del av Testify, og spente på å følge dere videre ut i arbeidslivet!