Ny senior utvikler i Testify Poland!

Przemek Uznański har en doktorgrad fra Universitetet i Bordeaux og er Assistant Professor ved Universitetet i Wroclaw, i tillegg til å jobbe som senior utvikler i Testify Poland. Han har en meget solid bakgrunn innen algoritmedesign, massivt parallelle beregninger, graf/tekstalgoritmer, distribuerte systemer og bioinformatikk. Han har omfattende kompetanse innen matematikk og statistikk, maskinlæring, C++ og Python. Przemek har en svært imponerende liste av utmerkelser, deriblant:

  • Onsite finalist of the Facebook Hacker Cup
  • 11th place worldwide at 2010 TopCoder
  • 2nd place in ACM ICPC Central European Programming Contest
  • Winner of XXII International Championships in Mathematical and Logical Games
  • Finalist of the 52. 53. og 54. Polish Olympiad in Mathematics

Przemek jobber nå med å optimalisere avanserte algoritmer i vårt modellbaserte testverktøy Ecfeed.