Våre medarbeidere

Flere av våre medarbeidere har dr.grad innen testing kombinert med lang praktisk erfaring

Erik Arisholm

Les mer

Erik startet Testify i 2010 og er selskapets administrerende direktør. Før det var han Professor ved Simula Research Laboratory og har en doktorgrad innen software engineering.  De siste årene har han jobbet som rådgiver og prosjektleder og innført ny teknologi for effektiv testautomatisering i store prosjekter.

Amir Yazdanshenas

Les mer

Amir har doktorgrad i Software Engineering ved Simula Research Laboratory med spesialfelt innen modellbasert utvikling, analyse og verifikasjon av ikke-funksjonelle krav.  Amir er ekspert på visualisering, analyse, verifikasjon og sertifisering av robusthet og ytelse i komplekse, distribuerte systemer.

Erik Rogstad

Les mer

Erik er teknisk direktør i Testify, og har doktorgrad fra Simula Research Laboratory innen automatisert system- og regresjonstesting av databaseapplikasjoner. Han har bakgrunn som systemutvikler i store utviklingsprosjekter, og er ekspert innen black-box systemtesting, regresjonstesting og testdatagenerering og -anonymisering.

Magnus Engh Halvorsen

Les mer

Magnus er viseadministrerende direktør i Testify. Han har Mastergrad i Informatikk og har erfaring som testleder, testarkitekt, prosjektleder og testutvikler innen både tekniske/integrerte og administrative systemer. Magnus har introdusert og implementert innovative løsninger for automatisert funksjonell og ikke-funksjonell testing i mange komplekse og virksomhetskritiske prosjekter.

Patryk Chamuczynski

Les mer

Patryk er daglig leder for vårt datterselskap, Testify Poland. Han har doktorgrad fra Goettingen i Tyskland innen modellbasert testing av integrerte sanntidssystemer. Patryk har jobbet for Philips Research i Aachen og var leder for R&D-avdelingen i TechniSat (digitalTV). Patryk leder utvikling av testverktøy for Testify.

Farnaz Arisholm

Les mer

Farnaz er sivilingeniør og MBA fra Univ. i Toronto. Fram til hun startet i Testify har hun jobbet i 15 år som testleder, prosjektleder, utviklingssjef og avdelingsleder i Oracle Norge hvor hun ledet store internasjonale utviklingsprosjekter.

Marek Kuczabiński

Les mer

Marek har Mastergrad i elektronikk og er senior utvikler i Testify Poland. Han har mer enn 20 års erfaring som utvikler med spisskompetanse innen C++, integrerte systemer, telekom/mobiltelefoni. For tiden jobber Marek med å utvikle et verktøy for automatisert kombinatorisk testing av Android mobiltelefoner.

Vegard Nyeng

Les mer

Vegard har Bachelorgrad i informasjonsteknologi og kompetanse innen Java-utvikling og teknisk testing av mobile applikasjoner, ytelsestesting og funksjonell testing vha en rekke testverktøy inkl. Cucumber, Selenium, SoapUI, JMeter, Visual Studio, og HP sine testverktøy.

Morten Bosseng

Les mer

Morten er utdannet sivilingeniør i fysikk fra NMBU med etterutdanning i IT, og er senior teknisk prosjektleder og testleder med lang og allsidig erfaring fra mange forskjellige sider av store IT-prosjekter. Han har hatt roller som systemutvikler, testutvikler, teknisk tester, teknisk prosjektleder og testleder, for både kunde- og leverandørsiden både i offentlig og privat sektor i Norge og internasjonalt.

Morten er ekspert innen teknisk testing av store, komplekse og samfunnskritiske løsninger, samt underliggende infrastruktur, leveranse- og driftsplattformer hvor kravene til robusthet, ytelse, pålitelighet, sikkerhet og beredskap er høye.

Med sin tekniske bakgrunn og solide forståelse for både tradisjonell og moderne applikasjonsarkitektur og driftsplattformer, er Morten en verdifull partner for andre prosjektmedarbeidere og aktører, inkludert utviklere, prosjektledere og eksterne leverandører.

Dag Nygaard

Les mer

Dag er Cand.Scient i Informatikk og har omfattende erfaring med Javautvikling, testutvikling og byggautomasjon i store utviklings­prosjekter innen media (mobil TV) telekommunikasjon, bank og offentlig sektor. Han har spesialisert seg som testutvikler på et fundament av lang og variert erfaring som systemutvikler.

Chao Tan

Les mer

Chao tar nå en NæringsPhD i Testify, innen generering av syntetiske, komplekse testdata. Hun har en Mastergrad i mikroelektronikk fra Univ. i Oslo og en Bachelorgrad i elektronikk fra University of Science and Technology of China. Chao er også ekspert innen testdrevet utvikling av integrerte systemer.Hun har erfaring som testleder og testutvikler for mobilapp’er.

Konstantinos Antonakopoulos

Les mer

Konstantinos har doktorgrad i AI/datateknikk fra NTNU og bred erfaring innen IT fra både privat og offentlig sektor. Han har nesten 20 års praktisk erfaring innen testledelse, prosjektledelse, release management, teknisk testing, og testutvikling.

Polina Dobrovolskaia

Les mer

Polina er utdannet sivilingeniør fra NTNU i fysikk og matematikk og har 5 års erfaring innen testing både fra offentlig og privat sektor, i roller som testansvarlig, tester og testutvikler. Polina er en meget faglig dyktig testingeniør som nå også tar en mastergrad innen maskinlæring (Bioinformatikk) ved UiO, samt ISTQB Advanced test automation engineer. Hun deltar også i kompetanseområdene «Automatisert og modellbasert testing» samt «Maskinlæring med testfaglige anvendelser» i Testify.

Fredrik Rawicki

Les mer

Fredrik er en teknisk dyktig, engasjert og erfaren tester som trives i et miljø hvor det skjer mye. Han har mange år jobbet med test og kvalitetssikring i større og mindre prosjekter innad i Kongsberg Gruppen, og har solid erfaring med testing av svært komplekse og sikkerhetskritiske systemer som krever stor presisjon og en systematisk tilnærming til testarbeidet, både under planlegging, gjennomføring og rapportering.

Lorraine Mei

Les mer

Lorraine har en Mastergrad i signalbehandling og over 13 års erfaring innen utvikling og testing i tekniske domener, spesielt innen telekommunikasjon. Hun har jobbet som testleder og teknisk tester i en lang rekke prosjekter hos Ericsson og Alcatel-Lucent. Lorraine er svært dyktig innen systemtesting, systemintegrasjonstesting og ende-til-ende-testing av store og komplekse forretningsløsninger.

Wasana Leithe

Les mer

Wasana har mange års erfaring som testutvikler, og som frontend- og backend-utvikler. Hun har en MSc i Computer Science fra Høyskolen Kristiania, i tillegg til BSc og MBA fra Thailand. Wasana er sertifisert Java-utvikler og behersker en rekke kjente verktøy og rammeverk for både frontend- og backend-utvikling. I tillegg har hun flere ISTQB-sertifiseringer innen programvaretesting.

Krzysztof Skorupski

Les mer

Krzysztof har mastergrad innen kunstig intelligens/biometri og doktorgrad i elektronikk fra Wrocław University of Technology hvor han også var assistant professor for han startet i Testify Poland. Han har utviklet avanserte algoritmer innen mange forskjellige fagfelt og er en meget dyktig Java-utvikler. Han jobber nå med utvikling av ecFeed-verktøyet vårt.

Basel Murad Agha

Les mer

Basel har to mastergrader innen informatikk og computer engineering fra hhv Tyskland og Syria, samt over 10 års erfaring innen teknisk testing, testutvikling, devops og testledelse. Han har vært i både olje- og telekombransjen, blant annet i Ericsson, National Oilwell Varco, Aker Solutions, Equinor (Statoil) og Visavi Technology.

Basel har jobbet i prosjekter der han har fungert som teknisk testleder, testrådgiver, testanalytiker, testmiljøkoordinator  og tester, og han har solid praktisk erfaring med både manuell og automatisert testing.

Kjell Omdal Erichsen

Les mer

Kjell er sivilingeniør fra NTNU og har 20 års erfaring med utvikling og testing av programvare. Han har jobbet hos mange større, kjente norske bedrifter, flere av dem med høy internasjonal tilstedeværelse. Her har han hatt roller som utvikler, testutvikler, testrådgiver, testarkitekt og kvalitetsleder.

I tillegg til å ha utviklerbakgrunn og solid teknisk kompetanse, er han en ansvarsfull og omgjengelig person som trives med formidling og opplæring, og som er flink til å samarbeide på tvers av fagområder for å komme frem til teststrategier og tekniske løsninger som er tilpasset behovene for det enkelte system og organisasjon.

Gunnar Danielsen

Les mer

Gunnar er en senior testingeniør med bredt erfaringsgrunnlag. Han har syv års erfaring innen kvalitet, testing, testautomatisering og testanalyse, og har en ingeniørutdannelse i Elektronikk og Informasjonsteknologi. Han har i tillegg fagbrev som elektriker, og fem års erfaring fra både elkraft-prosjekter og svakstrøm (automasjon/kybernetikk) i olje- og gassnæringen som prosjektleder og installatør. Gunnar er en meget teknisk kompetent og løsningsorientert person som med sin bakgrunn har god forståelse for forskjellige aspekter rundt utvikling, test og kvalitetssikring av komplekse systemer — både hardware og software.

Anette Borge Saksvik

Les mer

Anette har lang og allsidig praktisk erfaring fra systemutviklingsprosjekter i roller som testleder, tester, prosjektleder, endringsleder, dokumentasjonsansvarlig, produkteier og utvikler. Datavarehus er et område hun har jobbet mye med.

I senere tid har Anette først og fremst jobbet i store prosjekter i offentlig sektor, herunder de siste 4 årene som overordnet testleder for relativt store og komplekse IT-program i Skatteetaten.

Det å ha gode og definerte prosesser for test og utvikling er blant tingene Anette er spesielt opptatt av i sitt arbeid.

May Kristin Ugelstad

Les mer

May er en erfaren tester med over 15 års erfaring fra roller som teknisk tester, funksjonell tester, testleder, scrum master og teamleder.

Hun har en Bachelor of Science (Honours) i Business Information Technology fra Kingston University i England og har opparbeidet seg bred erfaring innenfor testing i smidige utviklingsprosjekter. Blant annet har hun jobbet med komplekse IT løsninger innenfor boligbransjen, offentlig helse og energibransjen i Norge og HR-løsninger i England.

May brenner for softwarekvalitet i alle ledd, og trives best når hun kan jobbe tett sammen med utviklingsteamet for å sikre at teknologi og programvare fungerer som forventet.

Magnus Namork

Les mer

Magnus har en Mastergrad i Elektronikk fra NTNU. Han har lang erfaring fra store og komplekse verdikjeder og har jobbet med å implementere flere automatiserte testprosesser i både offentlig og privat sektor.

I tillegg til solid teknisk kompetanse er Magnus en engasjert og åpen person som trives i tverrfaglige team hvor det er mye som skjer.

Magnus er god til å bygge relasjoner og blir raskt sett på som en verdifull partner for sine kunder, samt flink til å dele av sin kompetanse og erfaring.

Stian Martinius Tellefsen

Les mer

Stian er trainee i Testify og studerer en bachelor i Anvendt datateknologi, med spesialisering innenfor programmering.

Han har generelt en dyp interesse for teknologi og hvordan det utvikles og anvendes på mange forskjellige felt. Stian er nysgjerrig og lærevillig, og begir seg gjerne ut på nye prosjekter.

Ved siden av jobb og studier er Stian en aktiv person som er svært interessert i styrketrening og fysisk helse.

Kristoffer Arisholm

Les mer

Kristoffer er trainee i Testify og går på elektonikkingeniør-studiet ved OsloMet, der han har valgt studieretningen automatisering for å fordype seg i samspillet mellom hardware og software.

Han har en internasjonal skolegang, noe som bl.a. har gitt ham solide språkferdigheter og gjør at han er vant til å jobbe godt med folk fra alle kanter av verden.

Kristoffer ønsker å spesialisere seg innen sikkerhetstesting, og for å lære mer om software har han også programmeringsprosjekter på fritiden som involverer både backend- og frontend-utvikling.

Syver Borge Saksvik

Les mer

Syver er trainee i Testify og studerer informatikk ved UiO med spesialisering innenfor programmering og systemarkitektur.

Som person er Syver utadvendt, interessert og lærenem.

Han er ikke minst også ambisiøs og svært opptatt av padling. Ved siden av studiene satser Syver nemlig også som toppidrettsutøver med mål om å bli U23-verdensmester i maratonpadling innen 2026!