Velkommen til Testify, Kjell!

Kjell Omdal Erichsen startet i Testify 1. februar.

Kjell er sivilingeniør fra NTNU og har 20 års erfaring med utvikling og testing av programvare. Han har jobbet hos mange større, kjente norske bedrifter, flere av dem med høy internasjonal tilstedeværelse. Her har han hatt roller som utvikler, testutvikler, testrådgiver, testarkitekt og kvalitetsleder.

I tillegg til å ha utviklerbakgrunn og solid teknisk kompetanse, er han en ansvarsfull og omgjengelig person som trives med formidling og opplæring, og som er flink til å samarbeide på tvers av fagområder for å komme frem til teststrategier og tekniske løsninger som er tilpasset behovene for det enkelte system og organisasjon.

Vi ønsker Kjell hjertelig velkommen til Testify, og synes det er helt supert å ha ham med på laget!