Si hei til våre nye!

I den senere tiden har vi fått selskap av flere nye, dyktige kolleger i Testify:

Fredrik Rawicki er en teknisk dyktig, engasjert og erfaren tester som trives i et miljø hvor det skjer mye. Han har mange år jobbet med test og kvalitetssikring i større og mindre prosjekter innad i Kongsberg Gruppen, og har solid erfaring med testing av svært komplekse og sikkerhetskritiske systemer som krever stor presisjon og en systematisk tilnærming til testarbeidet, både under planlegging, gjennomføring og rapportering.

Wasana Leithe har mange års erfaring som testutvikler, og som frontend- og backend-utvikler. Hun har en MSc i Computer Science fra Høyskolen Kristiania, i tillegg til BSc og MBA fra Thailand. Wasana er sertifisert Java-utvikler og behersker en rekke kjente verktøy og rammeverk for både frontend- og backend-utvikling. I tillegg har hun flere ISTQB-sertifiseringer innen programvaretesting.

Gunnar Danielsen er en senior testingeniør med bredt erfaringsgrunnlag. Han har syv års erfaring innen kvalitet, testing, testautomatisering og testanalyse, og har en ingeniørutdannelse i Elektronikk og Informasjonsteknologi. Han har i tillegg fagbrev som elektriker, og fem års erfaring fra både elkraft-prosjekter og svakstrøm (automasjon/kybernetikk) i olje- og gassnæringen som prosjektleder og installatør.

Velkommen til alle tre!