Testify på Testdagen Odin 2022

2022-utgaven av Testdagen Odin ble avholdt torsdag 22. september, og her var Testify representert med to foredrag:

Hager Debech er daglig leder i vårt datterselskap ecFeed AS. Hun spurte «Kan teorien vike for en enklere hverdag?» i sitt foredrag om hvordan kombinatorisk testing kan kombineres med tilstandsbasert testing. ecFeed er et open-source, modellbasert testverktøy som støtter automatisert generering av testdata til mange forskjellige formål. Se testify.no/produkter og ecfeed.com for mer informasjon.

Erik Rogstad er teknisk direktør i Testify. Sammen med Jeanette Horn fra Skatteetaten, presenterte han foredraget «Rike syntetiske testdata i Skatteetaten». Foredraget tok for seg hvordan Skatteetaten jobber med testdata, både til interne og eksterne testformål. Blant annet demonstrerte verktøy de har laget for å generere syntetiske testdata fra spesifikasjoner i et domenespesifikt språk, samt adaptere de har laget mot Tenor-søkeløsningen for å tilgjengeliggjøre Skatteetatens testdata til eksterne.

Tusen takk til begge to for strålende foredrag! 😀